onsdag 23 maj 2012

23 Maj 2012

Va va det där....

..... som flöt ut på soffan när jag satte mig? Jo min lår!!! Jag dör!! They´re back. De tjocka låren alltså. 10 kilo upp så sätter sig 5 på låren, 2 på brösten o resten lite här o var. Även fötter o så börjar tjockna så jag undrar om det är vätska nu när det är så varmt. Jag får alltid sånna snygga pensionärsränder efter strumporna. Tur att jag äntligen slipper dom nu när det är varmt.





Det har varit mer kalas o kalas senaste veckan. Hela maj o juni är fullt med kalas av olika slag. Tur man inte bantar hahaha!! Roligt men tråkigt att allt kommer samtidigt bara.
Vi är bjudna på en 80talsfest i sommar så jag håller på o samlar kläder till det. Jag skulle behöva neongröna tights, sånna där glansiga typ baddräktstyg som man hade då. Nån som vet var man hittar det? Neonfärgade benvärmare? Hittade sån bra klänning o så redan...
Trädgården tar sin tid också. Tur jag har en snäll pappa som hjälper mig med det jag inte kan göra i år medans mannen jobbar.



Alltid händer det nåt.... det är massa tråkigheter som pågår runt i kring mig men som jag inte kan berätta här. Men jobbigt är det iaf. Mitt i allt det blev mannen varslad!!! Uppsagd!! Kickad!! Han o 50 pers till på företaget. Tråkigt eftersom han precis kommit in i det"nya" jobbet sen bara 10 månader. Så nu söker han massa nya jobb. Hoppas han hittar nåt snart.... Det här orkar inte en gravid kvinnas psyke med just nu bara!!


1 kommentar:

  1. Men så tråkigt med Herr B :( Det hände ju min gubbe oxå för 1 år sedan, skitjobbigt!!! Man blir så orolig över hur det ska gå med ekonomin, blir det långvarigt, kan vi bo kvar?? Frågorna bara snurrar i huvidet... Hoppas att det löser sig snart, han har väl några månaders uppsägningstid? Är det mer tråkigheter som händer? En olycka kommer sällan emsam sägs det ju :( Jag fick frecis nej till ett jobb jag såååå gärna ville ha och känner mig lite deppig, hatar verkligen mitt jobb. Ha nu en bra helg med familjen i solen och värmen :-) Kram Linda

    SvaraRadera